ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці області борються із самогоноварінням

|

У Дрогобицькому районі тривають профілактичні заходи спрямовані на боротьбу із самогоноварінням та виготовленням фальсифікованих алкогольних напоїв. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

самогон

Аналіз криміногенної ситуації на території Дрогобицького району свідчить, що більшість злочинів (вбивства, грабежі, розбої, тілесні ушкодження, крадіжки майна громадян) скоюються особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння.

Нагальність вирішення проблеми підтверджується збільшенням скарг і заяв громадян, що надходять до органів державної влади та підрозділів внутрішніх справ з приводу антигромадської поведінки мешканців сіл та населених пунктів району, які зловживають алкоголем.

З метою профілактики злочинності в Дрогобицькому районі проводяться оперативно– профілактичні заходи щодо боротьби із самогоноварінням, виготовленням та реалізацією фальсифікованих лікеро–горілчаних виробів. До проведення заходів залучені працівники Дрогобицького відділу поліції, члени громадських формувань та громадські помічники дільничних інспекторів в сільській місцевості.

В ході проведення профілактичних заходів на території району виявлено 131 адміністративне правопорушення.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *