ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині спіймали двох тютюнових контрабандистів

|

На Львівщині співробітники Держприкордонслужби  під час заходів контролю виявили транспортні засоби, конструктивні особливості яких порушники використали для прихованого переміщення тютюнової продукції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України

сигарети

Два транспортні засоби виявили прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Рава-Руська», що на кордоні з Польщею. В мікроавтобусі  «Фольксваген», який прибув під керуванням громадянина України, прикордонна-митна група виявила сховки під декоративною обшивкою стелі, в підлозі та бокових стінках. У такий спосіб наш співвітчизник намагався перевезти через кордон понад 900 пачок сигарет.

У автомобілі «Хюндай», що перевозив вантаж меблевої фурнітури, ще один наш співвітчизник також намагався приховано перемістити тютюнову продукцію.  Однак під час перевірки транспортного засобу спрацювала службова собака, яка спеціально натренована на пошук сигарет. У результаті поглибленої перевірки в одному з палетів прикордонники спільно з працівниками митниці виявили майже 2 тисячі пачок сигарет.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *