ОСТАННІ НОВИНИ

«Веселий коров'як» або як в Росії пройшов турнір з метання екскрементів

|

У Пермському краї Росії місцеві жителі влаштували турнір із метання коров’ячих екскрементів. Про це пише ТСН з помиланням на міцеві ЗМІ.

коровяк

коровяк3

коровяк2

Незвичний фестиваль відбувся вчора, 9 липня, у Кирилівському сільському поселенні. Своєрідною «родзинкою» програми став чемпіонат з метання коров’яків (коров’ячих екскрементів). Готувалися до проведення дивного змагання ще з весни.

коровяк4

Видання Ura.ru пише, що «снаряди» фактично не пахнуть та не залишають слідів на одязі.

«Та ти його спробуй вкуси – нічого з тобою не станеться. Він як цемент міцненький, навіть не смердить. Всім весело, і ніякої боулінг не потрібен», – наводить журналіст цитату одного із учасників змагання.

коровяк2

коровяк6

Загалом у фестивалі брали участь близько 500 людей. Окрім головного заходу, для росіян влаштували безпрограшну лотерею, футбол та пляжний волейбол. Завершилися розваги проведенням файєр-шоу.

Примітно, що турінр  «Веселий коров’як» – своєрідний бренд села. Минулого року він прославився на всю РФ та викликав справжній скандал. Міністра культури Пермського краю Ігоря Гладнєва висміяли через підтримку заходу, бо кошти на нього виділяли із регіонального бюджету.

коровяк5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *