ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині продовжують «полювати» на наркоторгівців

|

Працівники Кам’янка-Бузького відділення поліції виявили зловмисників, котрі перевозили наркотичну речовину. Про це Львівсьокму порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

наркотики

Під час оперативно-профілактичних заходів «Мак», 6 липня о 4.00 дільничні офіцери поліції Кам’янка-Бузького відділення поліції спільно із групою реагування патрульної поліції на автодорозі сполучення Львів-Луцьк, неподалік села Дернів Кам’янка-Бузького району, зупинили автомобіль, у якому перебували троє чоловіків. Ними виявились місцеві мешканці, один із який раніше судимий за злочини, пов’язані з наркотиками, інші двоє перебувають на обліку за незаконні операції з наркотиками.

При поверхневому огляді правоохоронці виявили у чоловіків вологі відрізки медичного бинту коричневого кольору з різким запахом.

Цей факт було внесено у Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *