ОСТАННІ НОВИНИ

Росіянин спробував провезти через Україну за кордон чималу партію наркотиків

|

Прокуратурою Сумської області сьогодні,  8 липня, вручено повідомлення про підозру громадянину Російської Федерації, який намагався переправити через кордон наркотичних засобів на суму понад 1 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Сумщини.

наркотики

Як повідомляється, дії порушника кваліфіковано як закінчений замах на контрабанду наркотичних засобів у особливо великих розмірах.
«Працівниками Сумської митниці Державної фіскальної служби та Управлінням внутрішньої безпеки Головного управління Державної фіскальної служби у Сумській області за інформацією Служби безпеки України 7 липня поточного року в зоні митного поста «Бачівськ» Глухівського району Сумської області затримано автомобіль, який рухався в напрямку Росії. Під час проведення митного огляду зазначеного транспортного засобу в багажнику було виявлено 20 прозорих поліетиленових пакунків з речовиною рослинного походження та ще 130 аналогічних пакетів у технологічних нішах автомобіля. За попередньою оцінкою експертів вилучені 23 кг подрібленої речовини сіро-зеленого кольору – це марихуана та гашиш»,- йдеться у повідомленні.
Таким чином, зараз  громадянина Російської Федерації, стосовно якого зібрано достатньо доказів причетності до контрабанди наркотичних засобів, затримано у порядку ст. 208 КПК України. Тривають першочергові слідчі та процесуальні дії. Прокуратура готує клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *