ОСТАННІ НОВИНИ

Облдержадміністрація шукає спеціалістів дорожньої та транспортної сфер

|

Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантних посад. Зокрема вільними є посади заступника начальника управління – начальника відділу організації автомобільних пасажирських перевезень управління транспорту і зв’язку та головного спеціаліста відділу розвитку інфраструктури та тендерно-договірних відносин управління дорожнього господарства та інфраструктури. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

безробітні

Загальні вимоги до професійної компетентності кандидатів на посаду заступника начальника управління: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра (спеціаліста); досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності не менше двох років; вільне володіння державною мовою.

Загальні вимоги до професійної компетентності кандидатів на посаду спеціаліста відділу: вища освіта ступеня молодшого бакалавра або бакалавра та вільне володіння державною мовою.

Документи приймають до 22 липня 2016 року за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 447. Контактний тел: 2-999-101.

Детальнішу інформацію можна знайти за посиланням: http://nads.gov.ua/page/lvivska-oblast.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *