ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині сварка братів закінчилась різаниною

|

У Старосамбірському районі сварка двох браків закінчилась госпіталізацією одного з них. Відомо, що чоловік завдав кухонним ножем поранення в живіт молодшому брату, за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу у відділі комунікації поліції Львівської області.

ніж

До Старосамбірського  відділення поліції 7 липня надійшло повідомлення про те, що на подвір’ї одного із приватних домогосподарств району з ножовим пораненням знаходиться 56-річний місцевий житель.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що двоє братів затіяли сварку на подвір’ї власного будинку і під час суперечки 60-річний чоловік схопив кухонний ніж та вдарив ним в живіт молодшому брату. Постраждалого госпіталізовано в реанімаційне відділення районної лікарні. В нього діагностували проникаюче ножове поранення живота з пошкодженням печінки та внутрішню кровотечу.

Чоловіка за нанесення тяжких тілесних ушкоджень затримано в порядку ст. 208 КПК України. Всі обставини події встановлюються.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *