ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина налагоджує бізнес-контакти з Туреччиною

|

Керівництво департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації провело зустріч із керівниками представництва Турецької бізнес асоціації у Львові. Директор департаменту Роман Филипів наголосив на необхідності масштабування експортно-імпортних відносин між підприємствами Львівщини і Туреччини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

Турецькій стороні передано перелік українських компаній, зацікавлених у співпраці з турецьким бізнесом та виходах на ринки Туреччини. У відповідь Фатіх Айдин пообіцяв підготувати аналогічний перелік турецьких компаній, зацікавлених у співпраці з нашою областю. За підсумками обміну цією інформацією – заплановано провести зустрічі з метою налагодження контакту між компаніями.

Керівник управління інвестиційної політики Роман Матис запросив Міжнародну спілку бізнесменів України та Туреччини (TUID) взяти участь у XVI Міжнародному економічному форумі, який відбудеться восени у Львові.

Також було проговорено деталі візиту представників компанії “Tubitak”, зацікавлених у співпраці з львівськими ІТ-компаніями.

У ході зустрічі надано відповіді на низку запитань, котрі виникли у представників TUID щодо інвестиційних процесів та процедур у Львівській області.

Зустріч завершилася узгодженням попереднього графіку візитів бізнесових кіл Туреччини і зустрічей із потенційними партнерами й інвесторами.

Фгото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *