«Карпати» продовжать проводити домашні матчі на «Арені Львів»

|

Львівські «Карпати» продовжать свої виступи на «Арені Львів» – про це офіційному сайту розповів генеральний директор клубу Юрій Дячук-Ставицький одразу після підписання договору, повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».

арена-львів

«Радий повідомити усім нашим уболівальникам, що «Карпати» продовжать грати на одному з найкращих стадіонів Східної Європи. Наші переговори закінчилися, вони влаштовують обидві сторони» – сказав Юрій Михайлович.

«Безперечно, клуб доклав максимум зусиль аби виступати на «Арені Львів». Це стадіон європейського рівня, зручний та комфортний для уболівальників. Ми також дуже сподіваємося, що львів’яни масово підтримуватимуть нашу команду, яка зараз активно готується до нового чемпіонату. Перші матчі на «Арені Львів» «Карпати» зіграють проти серйозних команд, тож ми чекаємо усіх на трибунах і віримо у те, що наші футболісти показуватимуть сильний та видовищний футбол» – підсумував генеральний директор «левів».

Виконувач обов’язків директора «Арени Львів» Євген Болкун також прокоментував підписання договору: «Результатом ми задоволені, адже отримали солідного партнера. «Карпати» – місцева команда, яку завжди підтримували уболівальники. Скажу, що переговори не були простими, адже кожна із сторін мала свою позицію. І все ж, головне те, що ми досягли компромісу та порозуміння. Я впевнений, що «Карпати» отримають задоволення від гри на «Арені Львів», а уболівальники будуть задоволені від результатів команди».

Як повідомляв Львівський портал, єврокубкові матчі наступного сезону донецький «Шахтар» також продовжить грати у Львові.

Фото: stadion.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *