У Червонограді мотоцикліст насмерть збив дідуся і втік

|

Правоохоронці встановлюють особу водія, який у Червонограді смертельно травмував пенсіонера і втік з місця ДТП. Автопригода сталася біля одного з магазинів міста, за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

дтп швидка

Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 липня, близько 23.40, на вулиці Богдана Хмельницького у місті Червоноград. Водій невстановленого мототранспорту, біля одного з місцевих магазинів,  скоїв наїзд на 76-річного місцевого жителя і з місця пригоди втік. Постраждалого було доставлено в міську лікарню Червонограда, де він від отриманих травм помер.

Правоохоронці встановлюють особу водія мототранспортного засобу, який смертельно травмував перехожого і з місця ДТП втік та просять зголоситися очевидців до Червоноградського відділу поліції за телефоном «102»

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України  (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) – караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *