ОСТАННІ НОВИНИ

Нардеп пояснив мільйон у декларації: «Я купив лотерейний квиток і виграв»

|

Народний депутат України Павло Кишкар пояснив, звідки в його декларації про доходи 1 млн 200 тис. грн в переліку «подарунки, призи, виграші». Про це пише пише Обозреватель, передає Львівський портал.

кишкар

«Всі знають, що я причетний до грального бізнесу, у мене є можливості користуватися власною системою математичної… У декларації за 2015 рік виграш у лотереї національній задекларований, з нього виплачені всі податки, оскільки Українська національна є податковим агентом», – заявив Кишкар телеканалу 112 Україна.

На уточнююче запитання, чи виграв Кишкар в лотерею всю суму, депутат відповів ствердно.

«Я купив лотерейний квиток і виграв. Але можливість виграшу дає математичний аналіз. Це досить складна система в плані роботи. Колись на початку ми робили, було кілька математичних шкіл, я теж закінчував Малу академію наук за напрямом «вища математика»… Є такі передумови, що ми можемо створити певну математичну модель», – зазначив він.

Нагадаємо, Павло Кишкар пройшов до Верховної Ради під сьомим номером списку партії «Самопоміч». Був виключеним з фракції за підтримку у першому читанні змін до Конституції у плані децентралізації. Зараз перебуває у фракції БПП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *