ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині завершився чемпіонат України з радіозв’язку

|

На Львівщині завершилися чемпіонат України та міжнародні змагання з радіозв’язку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

радіозв'язок

Цими днями збірна команда Львівської області в складі Г. Бєліка, В, Іванчука, М. Мілакова, С. Мезіна, О. Норієва, В. Серебрякова та майстра спорту І. Кіщука взяла участь в Чемпіонаті України з радіозв’язку на УКХ 144, 432 МГц, телеграф, телефон (ІІІ ранг), який цьогоріч відбувався на території навчально-спортивної бази зимових видів спорту «Тисовець» МО України у Сколівському районі Львівщини.

Змагання відбулися під егідою Міністерства молоді та спорту України, Львівської обласної федерації радіоспорту за сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

За час змагань львівським спортсменам-радистам, які працювали на г. Тисовець (1 078 м) вдалося встановити 120 двохсторонніх зв’язків. Незважаючи на складні погодні умови (буревій, дощ, гроза) та серйозну конкуренцію, яку склала команда Донеччини, що працювала з полонини Руна (1 470 м), за попередніми підсумками збірна Львівщини потрапила до шестірки кращих командних результатів України, ймовірно разом із радіоспортсменами Київської, Харківської, Закарпатської, Івано-Франківської, Дніпровської, Волинської областей.

Остаточні результати, зважаючи на технічні особливості змагань з радіоспорту, будуть визначені на початку серпня цього року.

При цьому результати змагань поблизу «Тисовця» є диференційованим заліком не тільки Чемпіонату України, але і міжнародних змагань з радіозв’язку «Польовий день України».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *