Двоє безхатьків напали на львів’янина і обікрали його

|

На головному вокзал Львова двоє безхатьків пограбували чоловіка. Правоохоронці затримали причетних до скоєння правопорушення, за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

грабіж

До Залізничного відділу поліції 6 липня  о 1.45,  із заявою про пограбування звернувся 58-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що 5 липня, близько 23.30, на пероні головного залізничного вокзалу станції «Львів» двоє невідомих чоловіків  із застосуванням сили заволоділи його двома мобільними телефонами, наручним годинником, срібним ланцюжком та грошима в сумі 58 гривень. Загалом, на суму 1000 гривень.

Працівниками Залізничного відділу поліції по гарячих слідах було затримано причетних до пограбування заявника. Ними виявилися  двоє чоловіків без постійного місця проживання віком 30 та  40 років. Речові докази вилучено. Їх затримано в порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України  (Грабіж, поєднаний з насильством, – карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *