ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік зі своїм «Москвичем» вже вдруге попались на контрабанді

|

В українця, який минулого тижня тікав із пункту пропуску «Краківець» на забитому цигарками «москвичі», виявили чергову контрабанду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

контрабанда

Як повідомляють прикордонники, цигарки за кордон чоловік віз на такому ж автомобілі марки «АЗЛК».
«Учора ввечері, прикордонники Мостиського загону під час перевірки автомобілів, що по «зеленому коридору» прямували до Польщі, вивели із загального потоку одну з автівок, оскільки щодо неї спрацював спеціальний службовий собака. За кермом автомобіля перебував 57-річний мешканець Львова, який минулого тижня вже намагався доправити до Польщі понад 4 тисячі пачок цигарок на такому ж «москвичі». І на цей раз чоловік додав роботи правоохоронцям – його другий «москвич» теж був із цигарками, зокрема у моторному відсіку, панелі автомобіля, в дверцятах та стелі автомобіля прикордонники разом з працівниками митниці знайшли 2550 пачок цигарок, вартістю 35 397 гривень»,  – йдеться у повідомленні.

Як наголошують прикордонники, наміру перевезти контрабанду через кордон чоловік не заперечував, навпаки повідомив що таким чином хотів повернути втрачені минулого тижня кошти, власне для того і придбав іншого такого ж «АЗЛК».
Цигарки та автомобіль у чоловіка знову вилучили, крім того його чекає ще й новий штраф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *