ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розшукують водія-втікача, що вчинив ДТП і залишив напризволяще травмованих осіб

|

Правоохоронці встановлюють особу водія, який після ДТП залишив позашляховик з травмованими пасажирами і втік з місця пригоди. Внаслідок автопригоди постраждало троє пасажирів іномарки (двоє киян і житель Трускавця), відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ДТП дерево

Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 липня, близько 5.30, на автодорозі «Турка – Пісочна» у Дрогобицькому районі. За попередніми даними, водій автомобіля Land Rover Discovery Sport, особа якого встановлюється, рухаючись в напрямку селища Східниця  не впорався з керуванням внаслідок чого іномарка з’їхала в кювет. Після скоєння ДТП водій з місця події втік.

Внаслідок автопригоди отримали травми різного ступеню важкості і госпіталізовані в лікарню 49-річний житель міста Трускавець та двоє жителів міста Київ віком 40 та 47 років.

Позашляховик доставлений на майданчик тимчасового тримання Дрогобицького відділу поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України. Правоохоронці встановлюють особу і місце перебування водія, який керував транспортним засобом та після скоєння ДТП залишив місце пригоди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *