ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка прогнозує гучні арешти та затримання на Львівщині

|

Голова Львівської ОДА Олег Синютка прогнозує, що найближчим часом на території Львівської області відбудуться гучні арешти та затримання. Про це він повідомив в ексклюзивному інтерв’ю Львівському порталу.

51

«Знаючи кілька тижнів нового прокурора області, виглядає на те, що його характер та воля дозволять йому навести порядок у своїй галузі. Дуже відрадно, що ті завдання, які поставив Генеральний Прокурор, реалізовуватимуться в повному обсязі. Думаю, що скоро на території Львівщини будуть і гучні арешти, і гучні затримання», – наголосив О.Синютка.

На запитання кореспондента Львівського порталу, кого він бачить на посаді начальника обласного управління Національної поліції Львівщини, голова ОДА відповів:

«Я не буду робити таємницю: перед призначенням нового прокурора області зі мною обговорювали це питання. Думаю, що і перед призначенням керівника Національної поліції Львівщини я теж буду поінформований про ті чи інші кадрові пропозиції. Але сьогодні на цій посаді працює дуже достойна людина – Дмитро Загарія. Сьогодні дуже важливо якомога швидше пройти переатестацію. Адже це розхолоджує особовий склад, вносить невизначеність. Це – питання №1, яке треба врегулювати в Національній поліції», – підкреслив очільник Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *