ОСТАННІ НОВИНИ

У червні найкращим спортсменом Львівщини обрали Віталія Вергелеса

|

2 липня відбулося традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській за кандидатуру найкращого спортсмена Львівщини за підсумками спортивного червня. Цього разу одноголосним рішенням найкращим спортсменом Львівщини за підсумками червня 2016 року визначено члена національної збірної команди України, майстра спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное Віталія Вергелеса, передає Львівський портал.

Вергелес

На Чемпіонаті Європи 2016 року спершу у складі екіпажу-четвірки разом з колегами по збірній Едуардом Шеметилом з Ковеля, Денисом Коваленком з Харкова та Денисом Камериловим з Полтави, львів’янин здобув срібну медаль на дистанції 1 000 метрів. За останні роки це перша медаль такого ґатунку в українському веслуванні – до цього три роки поспіль українці були третіми на континентальній першості в С-4 на дистанцій 1000 м. Згодом в тандемі з Денисом Камериловим Віталій Вергелес виборов ще одну медаль до скарбнички збірної України. Українська каное-двійка фінішувала третьою на дистанції 500 метрів, показавши час 1:43.520.

Незабаром відбудеться урочисте вшанування найкращого спортсмена Львівщини та його тренерів за підсумками спортивного червня 2016 року.

Вергелес1

Довідка

Вергелес Віталій Вікторович – народився 15 листопада 1989 року у м. Львові, член національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное, майстер спорту України міжнародного класу. Є вихованцем спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Веслярик» та Львівського училища фізичної культури (вип.2007 р.). Аспірант НУ «Львівська Політехніка». Представляє ФСТ «Колос» та ФСТ «Динамо». Відзначений орденом «За заслуги» III ст. (2013).

Працює з тренерською бригадою у складі: Роман Бундз, Володимир Дець, Михайло Поцюрко, Богдан Сав’як.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *