ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий намагався «провести» свого друга через поліцейську атестацію?

|

Зусиллями трьох народних депутатів України (А. Антонищака, Б.Матківського та О.Мусія) було зупинено атестацію вищого керівного складу ГУ Нацполіції Львівської області. Про це на своїй сторінці у соцмережі написав нардеп Андрій Антонищак, передає Львівський портал.

патрульні

«Шляхом порушення чинного законодавства та договорняків між Хатією Деканоїдзе і Андрієм Садовим була спроба реанімувати полковника Юрія Гладуна, начальника штабу ГУ, близького друга та однокласника мера Львова. Після наради голів комісій, народних депутатів, начальника відділу департаменту кадрового забезпечення Нацполіції України було прийнято рішення призупинити роботу комісії і знайти правовий вихід з даної ситуації», – написав депутат.

Антонищак також вважає, що треба повністю оновити роботу комісій.

«Треба видати нові накази Авакова, Деканоїдзе, провести повторне тестування з залученням представників громадськості в комісії всіх рівнів – райцентрів, міст і обласного керівництва. Дати чітке оголошення в ЗМІ, хто з керівників Нацполіції проходить атестацію, щоб люди могли надати комісіям повідомлення про неправомірні дії поліції. Я стояв на таких засадах і буду стояти далі. Підкилимні домовленості, реабілітація непрофесійних кадрів зруйнують саму суть реформування поліції. В черговий раз буде тільки імітація змін», – вважає Андрій Антонищак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *