ОСТАННІ НОВИНИ

Директора з вантажних перевезень Укрзалізниці відсторонено від роботи

|

Голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун 4 червня 2016 року відсторонив директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка від виконання своїх посадових обов’язків. Таке рішення прийняте на період з’ясування обставин ДТП, що сталася 3 червня неподалік Боярки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ПАТ Укрзалізниці.

97

Нагадаємо, в ЗМІ з’явилася інформація, що на автодорозі Боярка – Забір’я сталася ДТП через виїзд на зустрічну смугу автомобіля, за кермом якого був Іван Федорко.

Укрзалізниця в ситуації, що склалася, буде діяти виключно в рамках чинного законодавства. Подальші рішення щодо продовження трудових відносин з Іваном Федорком будуть прийняті за результатами розслідування.

Укрзалізниця сподівається на об’єктивне розслідування інциденту правоохоронними органами. Вся наявна інформація вказує на те, що поведінка Івана Федорка була неприпустимою, і в цьому випадку Укрзалізницею будуть вжиті всі відповідні дисциплінарні заходи.

Укрзалізниця висловлює співчуття постраждалим у ДТП. Компанія всіляко сприятиме наданню медичної допомоги постраждалим, у тому числі пропонує їм пройти лікування в залізничних медичних закладах.

Водночас відомо, що міністр інфраструктури Володимир Омелян звернувся до голови «Укрзалізниці» Войцеха Бальчуна з вимогою звільнити начальника відділу вантажоперевезень Івана Федорка, який влаштував ДТП, перебуваючи у нетверезому стані.

Нагадаємо, відомий фотокореспондент видання LB.ua Макс Левін потрапив у ДТП. Внаслідок аварії серйозно постраждали дружина і син фотографа. Їх з численними травмами доставили в лікарню.

Винуватцем ДТП виявився п’яний водій Audi, начальник відділу вантажоперевезень «Укрзалізниці» Іван Федорко. Спершу він розмахував посвідченням помічника голови Ради ветеранів МВС, а після цього втік з лікарні, де мали проводити тест на вміст алкоголю в крові.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *