ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують долучатися до перевірки якості продуктів у супермаркетах

|

Громадська організація «Фундація.101» запрошує небайдужих громадян взяти участь у контролі за якістю харчових продуктів, які реалізуються в мережах супермаркетів по всій території України. Про це Львівському порталу повідомили організатори акції.

продукти

«Коли температура повітря на вулиці сягає понад 30 градусів тепла, більшість продуктових товарів, зокрема м’ясних, швидко псується, але адміністрація магазинів не встигає вчасно прибрати неякісний товар з вітрин. Як наслідок, громадяни купують зіпсовані продукти, вживання яких може спричинити отруєння», – наголошують ініціатори задуму.

Представники організації зверталися щодо цього до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, проте належної реакції від вказаного державного органу не отримали. Відтак вирішили ініціювати громадський моніторинг, метою якого є перевірка стану харчових продуктів та встановлення фактів продажу зіпсованих товарів.

Для того, щоби взяти участь, треба заповнити анкету, далі з вами зв’яжуться представники організації та нададуть всі необхідні інструкції.

Фото: lady.tochka.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *