ОСТАННІ НОВИНИ

«Фуджікура» влаштує масштабну акцію зі збору коштів для «Охматдиту»

|

У вересні цього року японська компанія “Фуджікура”, яка успішно працює в області, організовує у Львові масштабну благодійну акцію зі збору коштів для дитячої лікарні “Охматдит”. У програмі обіцяють різноманітні спортивні та розважальні заходи для усіх бажаючих, котрим не байдуже життя дітей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

фуджікура

“Основною метою акції буде збір коштів для потреб львівського “Охматдиту”. Ми хочемо звернути увагу на потребу якісного лікування дітей. Для цього плануємо організувати цікаву розважальну програму, а також спортивні заходи – для любителів рухливого способу життя. Зокрема, це будуть забіги на 1, 4 та 7 кілометрів, а також 100 метрові перегони для діток. І звичайно що призери та переможці отримають подарунки”, – зазначила керівник з адміністративної діяльності “Фуджікура Аутомотів Україна” Оксана Лашманова.

Основним джерелом збору коштів стане благодійний внесок від компанії “Фуджікура”. Під час забігів також стоятимуть скриньки для благодійних внесків, а відтак до збору коштів зможуть долучитись усі бажаючі.

Заплановано, що акція відбудеться у неділю, 4 вересня. “На даний час ми визначаємось із місцем проведення акції. Невдовзі ми розпочнемо реєстрацію учасників, заповнивши яку, долучитись зможе кожен охочий”, – додала керівник з адміністративної діяльності.

Нагадаємо також, що цьогоріч “Фуджікура” оголосила про запуск ще одного заводу у Яворівському районі Львівської області із виготовлення кабельних мереж для автомобілів. Відкриття нових потужностей заплановано вже у жовтні.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *