ОСТАННІ НОВИНИ

У сесійну залу Львівської ратуші пройшли озброєнні люди

|

Сьогодні, 30 червня, під час засідання сесії Львівської міської ради активіст Олег Радик та журналіст Микола Савельєв пронесли зброю. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

рамки

Так, Микола Савельєв проніс крізь металодетектори травматичний пістолет, а Олег Радик – ніж. Проблем із Муніципальною вартою у них не виникло. Таким чином вони вирішили перевірити ефективність нових правил роботи міської ради під час сесії.

«Ми принесли зброю заради експерименту. Микола приніс свій травматичний  зареєстрований пістолет, я свій ніж», – заявив О. Радик у коментарі Львівському порталу.

За його словами, доцільності у металодетекторах та «муніципалах» з металошукачами немає, оскільки будь-хто може пронести будь-що.

«Детектор сам не зупиняє злочинця. А такі барани, як у нас працюють у Муніципальній дружині – туристи, напевно, думають, що то така у нас поліція у Львові і, певно,  дуже регочуть. Один коротконогий, у другого товста дупа….Але всі мають одне IQ. Вони навіть не знали робити з тими, хто «пікав». Я не розумію, який був сенс їхньої присутності», – заявив Олег Радик.

«Оця вся задумка – це продовження хвороби Андрія Івановича. Ну краще так, ніж він буде займатися гіршими справами. Якщо він дуже боїться народу, то чим би дитина не тішилася, лиш би не плакала…», – додав активіст.

Фото: Гал-інфо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *