ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці візьмуться за сімейку, яка «вгашеною» розгулювала з немовлям

|

У Стрию правоохоронці проводять перевірку за фактом ухилення батьків двомісячного хлопчика від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя та виховання дитини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

немовля

Так, 27 червня близько 20.00 у Стрийський відділ поліції зателефонував місцевий мешканець та повідомив, що незнайомі йому чоловік та жінка на вулиці Чорновола у Стрию перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Як пояснив чоловік, він телефонує до поліції, бо зауважив,  що з цими людьми  є немовля, за яким вони, на його думку, неналежно доглядають.

Як встановили працівники групи реагування патрульної поліції Стрийського відділу поліції,  мати дитини, 27-річна місцева мешканка, дійсно   перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Дитину  оглянули медики зі «швидкої» та госпіталізували її з діагнозом «гостре респіраторне захворювання». За словами медиків, життю дитини нічого не загрожує.  Як пояснила мама дитини, у них з чоловіком тимчасові труднощі з житлом, але чим зарадить вирішенню цієї проблеми алкоголь і чому  вона перебуває у такому стані, жінка  пояснити не змогла.

Працівники поліції проводять перевірку за цим фактом та встановлюють усі обставини події.

Фото: galagov.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *