ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вбили одного українського військового, а ще 11 отримали поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, 11 – отримали поранення. Ці втрати українські війська понесли на світлодарській дузі, поблизу Троїцького та Луганського. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

Свічка

Луганський напрямок

Противник здійснив 2 обстріли наших позицій біля Старого Айдару. Це сталося в темну пору доби. Після 15 години ворог активізувався у Попаснянському районі (поблизу сіл Новозванівка та Новоолександрівка). Противник розпочав масований обстріл позицій сил АТО з мінометів та артилерії (САУ «Гвоздика»). Окупанти припинили вогонь лише через 8 годин. Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 17 ворожих обстрілів, з них 11 – з мінометів та артилерії.

Донецький напрямок

Вчора різко загострилася обстановка на світлодарській дузі. Одразу на світанку противник розпочав масований обстріл українських позицій з БМП, а згодом з танків, мінометів та САУ. Вогонь противник корегував за допомогою БПЛА. Важкі бої на дорозі Бахмут – Дебальцеве між Дуганським та Логвиновим тривали близько десяти годин, агресивні дії противника не мали успіху – окупанти з ганьбою і великими втратами відступили в тил.

Ближче до вечора противник знову почав масовані обстріли з мінометів та гармат по лінії фронту Троїцьке – Луганське.

На інших ділянках фронту вчора було значно спокійніше. Поодинокі провокації противника відбулися у Майорську, Новоселівці Другі    й, авдіївській промзоні тощо. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 28 ворожих обстрілів, зокрема 16 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

По всьому фронту тривають перестрілки між силами АТО та противником. Агресивні дії окупантів не залишають без відповіді українських військ. Найбільш складна обстановка у Мар’їнці, під Докучаєвському, у Старогнатівці, на ділнці фронту Тарамчук – Широкине. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбувся 21 ворожий обстріл, зокрема 3 мінометних.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *