ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській залізниці загинуло четверо людей

|

За тиждень на об’єктах Львівської магістралі з власної необережності травмувалися вісім осіб, четверо із них загинули. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрзалізниці Львівської магістралі.

швидка

За інформацією служби охорони у період від 21 до 29 червня через власну необережність та недотримання правил безпеки на об’єктах магістралі травмувалися 8 осіб, з яких 4 загинули.

Найбільш резонансний випадок стався 23 червня о 23:27 год. Троє підлітків піднялись на вагон у парку на станції Тернопіль. Наймолодшому із них 16 років – отримав смертельне ураження електричним струмом. Двоє інших (1997 та 1998 року народження) були доставлені у лікарню з важкими опіками.

На станції Рожище 25 червня о 00:48 год. у районі пішохідного мосту після відправлення вантажного потяга, який пропускав пасажирський поїзд №768 сполученням Київ – Ковель, виявили тіло 39-річної жінки з травматичною ампутацією тіла на рівні живота та 39-річного чоловіка із ампутацією лівої ноги. Чоловіка доставили у районну лікарню, жінка ж унаслідок отриманих травм загинула на місці. Такі страшні наслідки спроби перелізти під вагоном вантажного поїзда.

Окрім того, у 6 випадках вдалося попередити наїзд на людей, які несанкціоновано перебували на колії, завдяки застосуванню машиністами екстреного гальмування: 20 – червня на перегоні Заріччя – Добросин, 21 червня – на перегоні Коршів – Голосків, 22 червня – на перегоні Стрий – Більче, 23 червня – на перегоні Ківерці – Олика та на станції Озерна, 27 червня – на станції Задвір’я.

Залізничники регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» вкотре закликають до здорового глузду та наголошують, що усі травмування сторонніх залізниці осіб на об’єктах магістралі стаються через нехтування правил безпеки та особисту необережність громадян!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *