ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських маршрутках ловитимуть «липових» пільговиків

|

У львівських маршрутках ловитимуть неслухняних пасажирів, що їздять із несправжніми посвідченнями. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГО «За якісний транспорт».

маршрутка

Активісти закликають поліцію та чиновників долучитися до їхньої ініціативи та спільно боротися з шахраями.

«Ситуація з пільговими категоріями є дуже важкою, адже їх є досить багато. Зараз складна фінансова ситуація в населення, і це стимулює мешканців області купляти підроблені посвідчення. Сьогодні придбати підроблений документ можна без особливих зусиль, все це сприяє росту злочинності. Аби вирішити цю проблему, ми розпочинаємо кампанію проти фальшивих пільгових посвідчень у маршрутках», – розповів активіст Святослав Товстига.

До втілення кампанії громадська організація закликає долучитися львівських чиновників та поліцію. Члени організації вже написали листа до керівника Національної поліції України Хатії Деканоідзе з проханням підтримати їхній проект. Кампанія діятиме в межах Львова та Львівської області, однак в перспективі проект може бути використаний як успішний приклад вирішення проблеми фальшивих пільгових посвідчень в інших містах України, зазначають активісти.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *