ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин хотів вивезти у ЄС партію бурштину

|

Львів’янину не вдалося вивезти за кордон партію бурштину. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського прикордонного загону.

4

Учора, 28 червня, смугою руху «зелений коридор» прибув автомобіль марки «Вольво» під керуванням 46-річного львів’янина. Під час проведення спільного прикордонно-митного огляду в інспектора прикордонної служби виникли підозри, що в авто можуть бути товари, заборонені для перевезення через державний рубіж.

«Справді, під час поглибленої перевірки автомобіля було виявлено 16 штук необроблених каменів коричневого кольору, 14 штук виробів з каменю жовтого кольору у формі мінаретів, одна кулька з каменю жовтого кольору та один виріб з каменю жовтого кольору у формі двох черепах. Товар було заховано в багажному відділенні автомобіля. Загальна вага виявленого каміння – 603, 53 грама. Його вилучено та передано на склад митниці», – повідомляють прикордонники.

Загалом з травня минулого року співробітники Львівського прикордонного загону у взаємодії з правоохоронними органами запобігли 38 спробам вивезення бурштину загальною вагою 285 кілограмів на суму понад 15 мільйонів гривень. Найбільші партії «сонячного каміння» виявлені в пункті пропуску «Рава-Руська» та аеропорту «Львів».

Фото: ДПС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *