ОСТАННІ НОВИНИ

Поляк втратив автомобіль через бурштин

|

На українсько-польському кордоні прикордонники у двох випадках виявили понад 10 кілограмів бурштину. Про це Львівському порталу повідомили у Державній прикордонній службі України.

10

Близько 6,6 кілограмів бурштину, прихованого в запасному колесі автівки виявили сьогодні зранку прикордонники Луцького загону спільно з представниками фіскальної служби. Під час перевірки в пункті пропуску «Ягодин» мікроавтобусу «Фольксваген», який прямував на виїзд з України. В ході поглибленої перевірки працівниками пункту пропуску в запасному колесі  було знайдено 7 пакунків з камінням бурштину різного розміру загальною вагою близько 6,6 кілограмів. Водієм виявився 23-річний житель Волинської області. Конфіскат передали представникам фіскальної служби для проведення подальшої експертизи.

Ще майже 3,5 кілограми каміння бурштину виявили вчора ввечері в пункті пропуску «Краковець» прикордонники Мостиського загону спільно з представниками митниці. Під час проведення огляду автомобіля «Volkswagen», за кермом якого перебував 45-річний громадянин Польщі, правоохоронці зауважили нервову поведінку водія. Автівку, що слідувала на виїзд з України скерували для проведення поглибленого огляду в ході якого працівники пункту пропуску виявили 3 кілограми 400 грам каміння бурштину. Каміння знаходилося серед речей в салоні та в даху автомобіля під декоративною обшивкою. Виявлений бурштин, а також транспортний засіб вилучили.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *