ОСТАННІ НОВИНИ

На Rapid Trident пройшов інструктаж із безпеки

|

На Львівщині у понеділок, 27 червня, відразу після офіційної церемонії відкриття україно-американського військового навчання «Репід Трайдент-2016», на території військового містечка «Центральне» Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного (с. Старичі, Яворівського району, Львівської області), із військовослужбовцями багатонаціонального контингенту відбулися заняття із дотримання заходів безпеки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі МОУ Львів.

21

Керівники на навчальних місцях проінструктували більше тисячі військовослужбовців, які будуть залучатись до занять у полі. Зокрема, іноземним колегам продемонстрували українську військову техніку та озброєння, які будуть залучені до маневрів, а також нагадали, як швидко та правильно надавати першу медичну допомогу потерпілим. Крім того, учасників навчання ознайомили з правилами користування вибуховими речовинами та пристроями, основними умовними знаками та сигналами, що подаються під час практичних занять тощо.

22

Загалом, під час проведення навчань використовуватиметься майже 200 військових автомобілів та бойових броньованих машин.

24

25

Слід відзначити, що медичне забезпечення навчань відповідає високим міжнародним стандартам. Для того, щоб створити максимально сприятливі умови для збереження життя та здоров’я учасників навчання, на базі медичного пункту Центрального містечка Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної Академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного постійно чергуватиме бригада лікарів та реанімобіль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *