ОСТАННІ НОВИНИ

Таксист намагався провезти через кордон наркотики

|

Сьогодні вночі співробітники Держприкордонслужби та СБУ виявили у громадянина Молдови декілька пакунків з речовиною сіро-зеленого кольору, ймовірно марихуаною. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

940

Так у пункт пропуску «Йосипівка» Котовського загону на виїзд з України прибув автомобіль «Фольксваген», під керуванням громадянин Молдови. Під час проходження контролю водій не зміг пояснити що перевозить та зазначив, що працює таксистом, і не знає, що в коробках. З його слів, він прибув на заказ, де отримав дану посилку, щоб доставити її іншому адресату. Прикордонний наряд прийняв рішення на проведення поглибленого огляду даного транспортного засобу. До перевірки також було залучено і службову собаку, яка відразу спрацювала на автомобіль. Як результат правоохоронці виявили три пакунки з речовиною сіро-зеленого кольору, ймовірно марихуана.

939

Попередня вага речовини сіро-зеленого кольору становить близько 580 грам. Наразі тривають заходи щодо встановлення кола причетних осіб до протиправної діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *