ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО постраждали п’ятеро українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 5 військовослужбовців отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

Луганський напрямок

Ситуація значно покращилася. Минулої доби відбулося 2 ворожих обстріли на лінії зіткнення у Попаснянському районі.

Донецький напрямок

Вчора кількість ворожих обстрілів дещо знизилася. Проте окупанти, як і раніше, застосовують важке озброєння – міномети та 122-мм гармати. Основними «гарячими точками», як і раніше, залишаються Горлівська агломерація та авдіївська промзона. Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу Авдіївки було поранено місцевого мешканця. Чоловіка госпіталізовано та надано необхідну медичну допомогу.

Як розповів сьогодні на брифінгу речник адміністрації Президента України з питань АТО  Андрій Лисенко, також, значних ушкоджень зазнали три приватних будинки у Авдіївці від обстрілів сил окупантів.

На Світлодарській дузі і в Донецькому аеропорту вчора було достатньо спокійно. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 15 ворожих обстрілів, зокрема 7 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Також тривають масовані обстріли українських позицій по лінії зіткнення (здебільшого у темну пори доби). Противник застосовує БМП, снайперів та міномети. Через агресивну поведінку окупантів українські війська регулярно змушені відкривати вогонь у відповідь. Зокрема це стосується Красногорівки, Мар’їнки, околиць Докучаєвська та Широкиного. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 33 ворожих обстріли, зокрема 5 – з важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *