ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові магазин відкриє російська компанія, що платить податки в «ЛНР»?

|

Компанія із російським «корінням» Gloria Jeans, що сплачує податки в «ЛНР», відкриє у Львові свій магазин джинсового одягу, передає кореспондент Львівського порталу.

глорія

Як відомо, Gloria Jeans – компанія. Яка веде свій бізнес у Росії та в Україні.  На українському ринку компанія присутня з 2006 році, у 2014 через окупацію на сім місяців зупинила свою діяльність, а весною 2015 на території «ЛНР» фабрика знову запустила свою діяльність. Луганське ПАТ ” Глорія Джинс ” , котре управляє українським бізнесом групи , не міняло реєстрацію, тепер компанія всі податки сплачує в Луганськ , чиє податкове законодавство , як стверджує голова ради директорів компанії Володимир Мельников, ідентичне українському .

На сайті найбільшого у західній Україні торгово-розважального центру Victoria Gardens, що будується у Львові (перехрестя вулиць Наукової і Кульпарківської) серед орендарів приміщень вказане підприємство «Глорія Джинс».

глорія

Додамо, що попередньою  датою відкриття ТЦ «Victoria Garedens» є серпень 2016 року.

Довідка:

Gloria Jeans – російсько компанія, що спеціалізується на виробництві і торгівлі одягом, взуттям та аксесуарами для дітей до 14 років та молоді (до 35 приблизно років), під марками «Gloria Jeans» і «Gee Jay». Компанія була заснована в 1988 році Володимиром Мельниковим. За даними на початок 2013 року, компанія управляє більш ніж 600 магазинами, розташованими в містах Росії і України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *