ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян і гостей міста запрошують долучитись до заходу «На велосипед – наосліп!»

|

У суботу, 25 червня, львів’яни і гості міста матимуть унікальну можливість проїхатись на велосипеді-тандемі у ролі «другого пілота» із зав’язаними очима. Такий соціальний експеримент стартує о 12:00 год. на початку «стометрівки», що веде до Оперного театру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

522

Впродовж півтори години усі охочі матимуть змогу подивитись на світ очима незрячої людини, проїхавши на задньому сидінні тандема до Оперного театру і назад. Кількахвилинна їзда на велосипеді в цілковитій темряві стане важливим досвідом для учасників експерименту, змусить їх по-іншому глянути на світ, зокрема світ незрячої людини, розповідають організатори проекту.

Захід організовано в рамках промоційної кампанії ІІ Всеукраїнського велопробігу «Бачу! Можу! Допоможу!», в якому візьмуть участь зрячі і незрячі люди. Наразі триває збір коштів на його проведення. 23 червня «Бачу! Можу! Допоможу!» з’явиться на «Спільнокошті» http://bit.ly/isee-ua, де кожен зможе долучитись до втілення МРІЇ.

Що важливо, у ролі «других пілотів» до експерименту долучаться відомі люди з різних галузей суспільного і культурного життя Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *