ОСТАННІ НОВИНИ

Двох львів’ян затримали за вандалізм на кладовищах

|

На Львівщині поліцейські викрили зловмисників, які здійснювали наругу над могилами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.янівськийПоліцейські групи реагування патрульної поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції 23 червня о 05.00, патрулюючи місто, зауважили на автобусній зупинці двох чоловіків, котрі помітно нервували та поводили себе підозріло. При поверхневому огляді правоохоронці виявили  у них металевий елемент пам’ятника, а саме бронзову голову, а також лом, рукавиці та інший інструмент, спаковані у сумку.

Як з’ясували поліцейські, тієї ночі зловмисники здійснили наругу над однією з могил на місцевому кладовищі – демонтували з пам’ятника бронзову голову фігури. Особи вандалів встановлені – обидва львів’яни віком 27 та 40 років, однин з них раніше судимий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання, над тілом померлого) ККУ. Зловмисникам загрожує до трьох років тюрми.

Водночас встановлено, що ці ж зловмисники причетні до трьох крадіжок бронзових елементів з надмогильних пам’ятників на Янівському кладовищі у Львові, а також до скоєння інших подібних злочинів. Досудове розслідування триває.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *