ОСТАННІ НОВИНИ

Драйв без алкоголю. Як молодь відривалася на «Зашкові»

|

Фестиваль «Зашків-2016» об’єднав талановитих і патріотичних. Так, 17-19 червня у Львівській області пройшов десятий фестиваль «Зашків-Джерело духу». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

зашків 1

За три фестивальні дні захід зібрав близько 20 тисяч учасників з усієї країни. На фестиваль приїхали як люди, для яких захід вже став традиційним, так і нові відвідувачі. Було багато гостей зі східної частини країни – Одеси, Дніпропетровська, Харкова, Запоріжжя та ін.

зашків 2

Традиційно, фестиваль «Зашків-2016» не обмежився музичною програмою – були представлені різноманітні локації. Серед яких: інтелектуальна локація, мистецька локація, спортивна локація, велопробіг, майстер-класи, турніри з футболу та багато іншого.

зашків 3

За рахунок фестивалю у селі, яке його приймає, розвивається інфраструктура. Цього року жителі Зашкова отримали дві нових дороги та дитячий майданчик, окрім того, розпочаті роботи з проведення вуличного освітлення в трьох селах. Загалом, на розвиток інфраструктури село отримало 10 млн грн.

зашків 4

Серед гуртів, які виступали на великій сцені було багато нових для фестивалю імен, а також колективи, які вже стали друзями для «Зашкова». Цього року учасниками музичної локації стали: Монополія (Чернівці), Рай з твоїх снів (Львів), HEARTFELT (Рівне), Шосте чуття (Львів), Otherside (Жовква), Друже Музико (Одеса), Карбон (Львів), Хмародери (Львів), Патроничі (Івано Франківськ), Кораллі (Львів), Тінь сонця (Київ), Хочу ЩЕ (Львів), Cover Jam (Львів), Лемберг Хіллс (Львів),Гримить (Львів), ЛТК (Львів), ROCKOKO (Львів), МЕРІ (Львів), OT VINTA (Рівне), Антитіла (Київ).

зашків 6

 

До десятиріччя фестивалю був організований флешмоб із фарбами холі жовтого та блакитного кольорів. Їх запустили із глядацької фан-зони під одну з пісень гурту «Шосте чуття».

зашків 5

Деякі недоліки у роботі охорони та щодо вживання алкоголю на фестивалі  були враховані організаторами та розроблено заходи для уникнення їх у майбутньому.

зашків 7

зашків 8

за1

за2

за4

Фото: організатори заходу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *