ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові змагатимуться армрестлери з усієї України

|

У неділю, 26 червня, у розважальному центрі Event Hall КІНО відбудеться Всеукраїнський турнір з армрестлінгу «LVIV OPEN CUP 2016». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

бої

Кращі спортсмени зі всієї України будуть боротися на праву та ліву руку серед жінок та чоловіків. Окремо виділяється фінальна частина, на якій буде розігруватись спеціальний приз серед переможців своїх категорій. Також глядачі зможуть побачити кращі поєдинки серед найсильніших армрестлерів турніру в абсолютній ваговій категорії.

«Головною метою проведення Кубку є популяризація нашого виду спорту на теренах Львівської області та в Україні загалом, також цей турнір є проміжним стартом для підготовки спортсменів до Чемпіонату світу, який відбудеться на початку осені в м. Благоєвград (Болгарія). Учасниками цих змагань є переможці та призери різних всеукраїнських турнірів, Чемпіонатів Європи та Світу, тому очікуються запеклі та видовищні поєдинки», – розповів Назарій Іваницький, технічний директор ЛОО ВГО “УФА”.

Змагання відбудуться у два етапи:

1-й етап – реєстрація учасників, попередні поєдинки, 9:00 – 15:00

2-й етап – фінальні поєдинки, абсолютна категорія, початок о 16:00

Додаткову інформацію про турнір, спортсменів та організаторів можна здобути на сайті: http://armgeneration.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *