ОСТАННІ НОВИНИ

«Садік капут!»: під Ратушею провели театральну виставу

|

Під будівлею Львівської міської ради на акцію під назвою «Наобіцяв, а не зробив» зібралося кілька десятків активістів. Люди тримали в руках плакати з написами «Мер засмердів місто», «Будинки воїнам АТО у стилі «ФігВм», «Будуємо будинки без документів. Візьму «долю». Мер Сонцесяйний», «Взяв і зробив «трамвайну» аферу», «Взяв і зробив найбільше сміттєзвалище у Європі».  Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_4430

Під час акції влаштували театралізовану виставу «Садік капут!». Вистава була німою і мала трьох персонажів: «Садік», «Шівців» та «прокурор». Завершилося дійство тим, що «прокурор» закував «Садіка» в кайданки через його злодіяння.

DSC_4415

«Чому театральна вистава? На останній сесії до львів’ян, фактично, застосували фізичну силу, вперше за 20 років заблокували вхід у міськраду, ніхто з чиновників вищого рангу не дав слова людям, як це завше було раніше, тому ми перейшли від банальних акцій протесту до іронії та сарказму і робитимемо їх у вигляді театральних вистав, як це було в Середньовіччі», – пояснив активіст Олег Долінський.

DSC_4414

І додав: «Раніше усі закликали Андрія Івановича піти у відставку, але він втікав від нас. Тому, мабуть, зараз ми, по-перше, показуватимемо громадськості у такий спосіб реальні проблеми, а, по-друге, будемо закликати мера працювати і вирішувати ці проблеми, нехай не втікає від них. Також ми вимагаємо відповідальності по Грибовичах, винні мають бути покарані, бо зараз складається враження, що ця вся ситуація зависла у повітрі і ми, мешканці Львова, перебуваємо у якомусь інформаційному вакуумі».

DSC_4417

Як пояснили організатори, акція буде безстроковою і її проводитимуть під Ратушею щодня о 14.00. Отож, львів’ян закликають долучастися до протесту і приходити сюди з плакатами своїх претензій до міського голови Львова.

DSC_4436

DSC_4439

DSC_4447

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *