ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники впіймали марокканця

|

Прикордонники пункту пропуску «Краковець» затримали марокканця, який в обхід прикордонної застави прямував до Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

1000

За даними відомства, прикордонники відділу «Краковець» Мостиського загону вранці затримали громадянина Королівства Марокко, який в обхід пункту пропуску намагався незаконно перейти кордон з Польщею.

Чоловіка було затримано групою реагування підрозділу за інформацією місцевих мешканців смт. Краковець, що на Львівщині, які повідомили дільничного інспектора прикордонників про появу невідомого в селищі. Затриманим виявився 19-річний марокканець без документів, що посвідчують особу, який  спершу назвався громадянином Сирії на ім’я Азіз, таким чином розраховуючи видати себе за біженця. Згодом чоловік зізнався, що законним шляхом за дійсним паспортним документом Королівства Марокко декілька днів тому прилетів до України, далі через Львів дістався прикордоння і розраховував пішки перетнути українсько-польський кордон, аби в згодом прямувати до Італії.

Громадянина було затримано. За спробу незаконного порушення державного кордону України складено документи справи про адміністративне правопорушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *