ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині горіли ще два сміттєзвалища

|

Учора до рятувальників надійшло два повідомлення про пожежі на сміттєзвалищах – у місті Рудки та у Стрию. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

сміття

Так, 19 червня о 09:41 год. надійшло повідомлення про пожежу у м. Рудки Самбірського району на міському сміттєзвалищі (загальна площа 3,5 га), яке належить Рудківській міській раді. Вогнем знищено сміття окремими осередками на площі    450 м2. Пожежу локалізовано об 11:31 год., ліквідовано о 12:40 год. силами пожежного підрозділу у складі 3 осіб та 1 од. техніки (АЦ) від ГУ ДСНС України     у Львівській області і працівниками Погірцівського ПТУ (2 особи та 1 од. техніки – трактор ЮМЗ).

Ще одне повідомленні надійшло 19 червня о 13:53 год: пожежа в м. Стрий ( вул. Нижанківського) на міському сміттєзвалищі, яке належить Стрийському комбінату комунальних послуг. Вогнем знищено сміття окремими осередками на площі 100 м2. Пожежу локалізовано о 15:42 год., ліквідовано о 15:49 год. силами пожежного підрозділу у складі 4 осіб та 1 од. техніки (АЦ) від ГУ ДСНС України у Львівській області Виїжджали: АЦ ДПРЧ-8 м. Стрий (4 чол.).

За інформацією ГУ ДСНС України у Львівській області 19 червня нових вогнищ пожежі на території Грибовицького сміттєзвалища не зафіксовано.

Фото: wmynizhyn.com

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *