ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини намагався продати українок у сексуальне рабство за кордон

|

У пункту пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, правоохоронці затримали чоловіка, який намагався вивезти за кордон українських дівчат з метою подальшого використання їх у сфері надання інтимних послуг на території країн ЄС. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

сесуальне рабсвто

Чоловіка було затримано оперативними співробітниками прикордонної служби та співробітниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ Нацполіції в Одеській області в рамках кримінального провадження за частиною 2 статті 149 ККУ «Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини». Затриманим виявився мешканець Львівщини, 1970 року народження, який забезпечував перевезення дівчат до Чехії за попередньою злочинною змовою групи осіб, які організували міжнародний канал переправки українок за кордон.

Крім того, в цей час працівники Національної поліції, в ході проведення спеціальних заходів на території інших областей України, затримали ще декількох організаторів та учасників злочинної організації, що продавала жінок у сексуальне рабство шляхом даного міжнародного каналу.

Фото: 112.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *