ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збирають кошти, щоб 4-річний Юрчик жив

|

У Львові збирають кошти, щоб врятувати життя 4-річному хлопчику. Про це повідомляє «Варта-1» на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

юрчик
«Друзі, просимо Вас, не ігноруйте. Без Вас усіх батькам не справитись. Така велика сума є непідйомною майже для кожної середньостатистичної сім’ї. У батьків розпач, безвихідь і постійні думки, що робити далі…
Подаруйте цій дитині життя ! Навіть 20-50-100… грн, повірте, вони дуже цінні, не стидайтеся маленьких сум, крапелька до крапельки обов’язково виллється в океан Людської доброти. Ми віримо, що світ не без Добрих Людей»,- йдеться у повідомленні.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ПЕРЕРАХУНКУ КОШТІВ:
Картка ПриватБанку
5168 7572 7476 1131
Кіт Олена Юріївна (мама хлопчика)

Більш детальна інформація за номерами батьків Юрчика.
093 039 93 60 Кіт Олена (мама Юрчика)
093 039 80 89 Плішка Володимир (тато Юрчика)
Спільнота: https://vk.com/club122973838
Довідка:

Юрчик хворіє ще з 2014 року, пройшов не один курс хіміотерапії. В березні цього року медики сказали, що він одужав. Хвороба «відійшла», але не надовго.

Уже 2 червня під час планового огляду гематолога в Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі з’ясувалось, що в Юрчика ранній ізольований кістково-мозковий рецидив. Відтак дитину госпіталізували у відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії, де хлопчик перебуває досі.

Терапевтичний план передбачає проведення трансплантації кісткового мозку після досягнення кістково-мозкової ремісії. На це потрібні величезні кошти – понад 100 тис. євро на трансплантацію кісткового мозку за кордоном, тому сім’я змушена просити допомоги в небайдужих людей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *