ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові двоє юнаків пограбували та роздягнули чоловіка

|

Сьогодні, близько 3-ої години ночі, львівські патрульні  затримали грабіжників ще до того, як надійшов виклик. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Так, двоє невідомих осіб бігли в напрямку вулиці Героїв УПА. Патрульні вирішили перевірити людей через підозрілу поведінку. Наздогнали молодиків вже в під’їзді на вулиці Героїв УПА.
Двоє молодих людей, віком 21 та 16 років, не змогли чітко пояснити, що вони роблять та стверджували, що це не вони бігли. Під час поверхневої перевірки в осіб виявили іменну банківську картку, яка їм не належала та походження якої хлопці пояснити не змогли.
Уже через декілька хвилин інспекторам надійшов виклик з травмпункту потерпілого від грабежу на вулиці Антоновича. З’ясувалося, що у пограбованого прізвище, яке вказане на банківській картці, яку виявили у раніше згаданих юнаків.

1

Патрульні доставили цих осіб до Франківського відділу поліції.
Заявник впізнав затриманих, які напали на нього в під’їзді, нанесли тілесні ушкодження та забрали понад тисячу гривень, ключі, документи, а також змусили зняти кросівки. Усі ці речі були у затриманих хлопців. Один з них вже раніше притягався за крадіжки.

2
Справою займається слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *