ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові стартує масштабний йога-фестиваль. Програма

|

У суботу та неділю, 18 та 19 червня, у Львові святкуватимуть Міжнародний день йоги. З цієї нагоди  всіх охочих запрошують на унікальний фестиваль йоги та здорового способу життя Lviv Yoga Day, який відбуватиметься одночасно у двох локаціях: на площі Ринок – з 12.00  та у парку ім. І.Франка – з 9.00. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

йога

Зазначимо, що святкування Дня йоги у світі офіційно започатковано лише торік і містом, що у 2016 році представить Україну, як країну здорової та сильної нації, стане саме Львів!

Як розповідають організатори,  програма Lviv Yoga Day дуже насичена цікавими заходами, відтак щось корисне для себе може знайти кожен. Відвідувачам пропонуватимуть численні безкоштовні майстер-класи з різних напрямків хатха-йоги від професійних тренерів з усієї України. Можна буде й навчитися різним технікам антистрес-медитації, взяти участь у творчих майстер-класах та скуштувати здорову їжу. А ще організатори пропонують цікаві лекції та семінари зі здорового способу життя та мислення, медитації, дієтології та краси.

Окрім цього, на відвідувачів чекатимуть фудкорти здорового харчування, еко-ярмарок, дитячі розваги, концерти відомих гуртів. Попри таку активність бути у формі і слідкувати за природним оновленням з середини учасникам Lviv Yoga Day допоможе природна вода «Моршинська».

«Не пропустіть LvivYogaDay, адже це можливість обрати шлях здоров’я, змінити світогляд, інакше подивитись на те речі, котрі відбуваються навколо нас, і звісно ж зробити своє життя кращим», – наголошують організатори.

Програма заходу

локація ПЛОЩА РИНОК 12:00- 22:00

– Hatha YOGA для кожного | теорія та практика
– YOGA для дітей | оздоровчий комплекс
– GaurangaPranayama | дихальна практика
– YOGA Musicmeditation

– Global YOGA флешмоб
– Social YOGA Artworkout | плетінннягірлянди миру

– Вегетаріанськекулінарне шоу та дегустація
– Майстер-класвід шеф-повара арт-кафе Green
– Ток-шоу “YOGA lifestyle”

– Барабанне коло від ТеймуразаГогітідзе | Atmasfera

– Hangdrumperformanceвід Антона Стрілеця
– Концерт гурту «W.A.Y.S»
– Концерт FreddyMarxStreet
– Концерт та MantraDiving гурту “Atmasfera”

– Вистава “Правдива мантра”, еко-театр WindofChange

– VeggieFoodcourt | здорова вегетаріанськаїжа

– Дитячий майданчик
– Конкурси та подарунки

локація ПАРК ім.І. ФРАНКА  9:00-22:00

– Meditationnon-stop
– Hatha YOGA non-stop
– YOGA Nidranon-stop
– MantraMusicmeditationnon-stop
– VeggieFoodcourt | здорова вегетаріанськаїжа
– Дитячий майданчик

Довідка

У 2015 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 21 червня Міжнародним днем йоги. Резолюція, внесена Індією, отримала одноголосну підтримку усіх країн-членів Асамблеї.

Минулого року міжнародний день йоги святкували у 192 країнах світу. Люди масово займались хатха-йогою на Таймс-сквер у Нью-Йорку, біля підніжжя Ейфелевої вежі у Франції, на проспекті Раджпатх у НьюДелі, у Казахстані, Росії та багатьох інших країнах світу.

У 2015 році у Львові вже відбулося перше святкування Дня йоги. Подія пройшла у парку ім. Івана Франка та у студії йоги та медитації MantraHouse. Свято відвідали близько 1000 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *