ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний поліцейський погрожував таксисту пістолетом

|

У Львові працівник поліції погрожував водію таксі. За цим фактом призначено службове розслідування, зібрані поліцією матеріали скеровані у прокуратуру для прийняття рішення. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 17 червня, о 00.20 на оперативну лінію 102 за допомогою звернувся 31–річний львів’янин, водій таксі. За словами заявника, його клієнт, котрий перебуває у нетверезому стані, погрожував йому предметом, схожим на пістолет, відмовляється оплачувати проїзд та поводить себе неадекватно.

На місце події прибув екіпаж патрульної поліції Львова. Правоохоронці доставили обидвох чоловіків у Личаківський відділ поліції. Поліцейські встановили особу клієнта таксі – ним виявився 33-річний працівник Галицького відділу поліції. З автомобіля було вилучено пристрій для відстрілу гумових куль.

«За цим фактом призначено службове розслідування, зібрані матеріали скеровані у прокуратуру для прийняття рішення. Така поведінка неприпустима для працівника поліції. Найближчим часом усі співробітники підрозділів поліції Львівщини пройдуть переатестацію і я не сумніваюсь, що цей факт позначиться на подальших перспективах цього працівника», – зазначив т.в.о. Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *