ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці рекомендують захистити свою оселю напередодні відпустки

|

Літом українці їдуть відпочиватимуть. В цей час багато мешканців мегаполісів та містечок виїжджають до родичів в сільську місцевість, на дачі, моря, озера. Для когось – це час відпочинку, а от квартирні крадії працюють, не покладаючи рук. Управління поліції охорони у Львівській області рекомендує подбати про безпеку свого майна вже зараз, передає Львівський портал.

злодій

Є багато різних способів, як вберегти свою оселю від зловмисників, усі застережні заходи не зайві, коли мова йде про збереження майна. Проте, найбільш дієвий спосіб захисту помешкання – встановлення охоронних систем. А, серед запропонованих на ринку охоронних структур, поза конкуренцією – поліція охорони.

В умовах сьогодення лише поліція охорони – це група фахівців, які справно і вміло виконують покладені на них обов’язки. Як тільки з Вашого помешкання надходить сигнал тривоги, негайно до оселі приїжджає озброєний наряд працівників поліції. Вони, професійно діючи, унеможливлять проникнення до помешкання злодія.

Перевага ПО перед іншими недержавними охоронними структурами у тому, що лише наряди цієї служби виїжджають на затримання із вогнепальною зброєю. Знаючи це, злочинці рідше наважуються залізти до помешкання, що під наглядом поліцейських охорони. Та, якщо все таки йдуть на це, – їх одразу ж затримують.

На сьогоднішній день, більше десяти тисяч громадян довірили охорону своїх помешкань працівникам поліції охорони Львівщини. Охороняють не лише квартири, а й будинки, гаражі та господарські приміщення. Встановлюють системи охорони за добу.

У приватних будинках монтаж систем охорони триватиме дещо довше. Адже тут потрібно встановити і різноманітні системи доступу, й відеокамери.

Оселі охороняються багаторівневими системами захисту, які передбачають як охорону по периметру помешкання, так і вікон, дверей та внутрішніх приміщень. Для власників домашніх тварин передбачені окремі сповіщувачі.

Отож, найнадійніший спосіб захиститись від квартирних злодіїв один – це скористатися послугами поліції охорони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *