ОСТАННІ НОВИНИ

Військова прокуратура розслідує привласнення віськового містечка Львові

|

У Львові військова прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного привласнення земельної ділянки військового містечка площею 1,0755 га. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі відомства.

`

Так, військовою прокуратурою Західного регіону України за результатами проведеного вивчення виявлено факт привласнення та незаконного вилучення Винниківською міською радою земельної ділянки військового містечка, розташованої в м. Львові по вул. Личаківська, 105.

Установлено, що за наявності понад 2 тисяч безквартирних військовослужбовців вказану нерухомість безоплатно передано у власність територіальної громади м. Винники на підставі незаконного та безпідставного рішення Кабміну України. А 19 травня 2016 року, в порушення інтересів держави в особі Міноборони України та інтересів вказаних військових і членів їх сімей, міська рада прийняла рішення про її продаж на аукціоні.

За вказаним фактом 14 червня 2016 року військова прокуратура регіону зареєструвала кримінальне провадження за ознаками вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 425 та ч. 5 ст. 191 КК України.

Слідство відпрацьовує версії як незаконного привласнення земельної ділянки службовими особами Винниківської міської ради, так і недбалого ставлення до військової служби службовими особами квартирно-експлуатаційних органів Збройних Сил України.

Поміж тим, щоб унеможливити здійснення відчуження вказаної земельної ділянки площею 1,0755 га, прокуратура вживає всіх заходів щодо накладення на неї арешту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *