ОСТАННІ НОВИНИ

Під варту взяли злодія, який виніс із лікарні комп’ютерну техніку

|

У Стрию правоохоронці взяли під варту зловмисника, який викрав з лікарні комп’ютерну техніку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

крадіжка

Так, до Стрийського відділу поліції 11 лютого надійшло повідомлення від головного лікаря міської лікарні про крадіжку з медичного закладу комп’ютерної техніки, яка забезпечувала роботу системи рентгенодіагностики (двох моніторів, системного блоку з програмним забезпеченням, клавіатури та принтера) вартістю більше 40 тисяч гривень.

Працівники Стрийського відділу поліції встановили, що до крадіжки причетний раніше судимий 33-річний місцевий мешканець. У вчиненому чоловік зізнався.

«Нам вдалося знайти та вилучити комп’ютерну техніку, викрадену з медзакладу. Вона буде повернута до лікарні після проведення усіх необхідних слідчих дій.  Окрім того, ми встановили, що чоловік причетний до вчинення інших крадіжок», – розповів начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

У кримінальному провадженні, відкритому за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) ККУ, триває досудове розслідування. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *