ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко представив нового прокурора Львівщини

|

Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив нового прокурора Львівської області Юрія Квятківського. Про це ГПУ повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

2

«Генеральний прокурор Юрій Луценко представив прокурора  Львівської області  Квятківського Юрія Вікторовича», – йдеться у повідомленні.

Водночас просто зараз під стінами прокуратури у Львові відбувається пікет активістів проти головного військового прокурора Анатолія Матіоса. Про це з місця події повідомляє кореспондент Львівського порталу.

3

1

На місці події присутні кілька десятків мітингувальників, вони викрикують: «Ганьба!», «Ні корупції!», «Садити дійсно винних». Активісти вимагають у Генпрокурора Луценка «взятися» за Матіоса і його «завислий» список справ, зокрема, контрабанду в АТО, Ілловайську трагедію, розкрадання коштів Міноборони, тощо.

Довідка

Юрій Квятківський родом із Васильківського району Київської області. Закінчив Академію управління Міністерства внутрішніх справ України та з 1991 року розпочав свою діяльність на різних посадах в органах внутрішніх справ України. Зокрема, працював слідчим та старшим слідчим відділів внутрішніх справ у м. Біла Церква Головного управління МВС України в Київській області, слідчим в особливо важливих справах відділу по розслідуванню злочинів, скоєних організованими групами, ГУ МВС України в Київській області. З 1997 по 2008 роки обіймав посади заступника та начальника районних та міських відділів Головного управління МВС України в Київській області, а в січні 2008 року призначений першим заступником начальника ГУ МВС України в Київській області, працюючи на цій посаді до березня 2010 року, після чого звільнився з органів внутрішніх справ. З березня по грудень 2014 року працював начальником слідчого управління ГУ МВС України в Київській та УМВС України в Херсонській областях.

В органах прокуратури Юрій Квятківський працює з квітня 2015 року, спершу на посаді заступника прокурора Київської області, пізніше на цій же посаді в прокуратурі Луганської області, яку згодом очолював.

Раніше Львівський портал писав, як новий прокурор Львівщини боровся з сепаратистами в «ЛНР».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *