ОСТАННІ НОВИНИ

Березюк подорожує містечками області, щоб «впхнути» їх львівське сміття

|

Голова депутатської фракції політичної партії «Самопоміч» у Верховній Раді України завітав до Борислава, щоб попросити місцевих  депутатів прийняти тверді побутові відходи з міста Львова. Про це пише місцеве видання Типовий Борислав, передає Львівський портал.

Олег Березюк1

Олег Березюк зазначив, що поки вивезення ТПВ на Грибовицьке сміттєзвалище припинено, а місця для нового полігону все ще не знайшли – було вирішено розприділити львівське сміття між усіма полігонами Львівської області.
Звучали запитання від активістів, чим може допомогти Львів Бориславу навзаєм, адже сміття привезене зі Львова залишиться у нас на декілька десятків а то і сотень років поки розкладеться. На поставлене питання Олег Березюк нічого конкретного не відповів.

Керівник міського відділу ГУ МНС Олег Кобилецький зазначив, що Бориславський полігон має дуже низький рівень протипожежної безпеки. Найближчий водозабір щонайменше на відстані кілометра від полігону, немає потрібного доїзду до звалища, а саме звалище не забезпечене противогазами.
Проте, виглядає на те, що Борислав все таки прийматиме сміття зі Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *