ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину завітав командувач Сухопутних військ Збройних Сил Канади

|

Сьогодні Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ вже вдруге відвідав командувач Сухопутних військ ЗС Канади генерал-лейтенант Марк Хайнс. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі академії.

7

«Разом із канадським військовими високопосадовцями ми вкотре обговорили перспективи розвитку МЦМБ. Говорили лише про конкретні речі: плани та вже зроблені кроки з підготовки висококваліфікованих інструкторів, створення нових та вдосконалення вже існуючих об’єктів навчально-матеріальної бази, а також забезпечення необхідних соціально-побутових умов для українських та іноземних військовослужбовців, які в подальшому залучатимуться до підготовки підрозділів Вітчизняного війська», – зауважив начальник академії Павло Ткачук.

ака3

Він наголосив, що завдяки тісній співпраці з арміями провідних країн світу маємо можливість швидкими темпами нарощувати обороноздатність нашої країни.

ака5

«Адже навички і знання наших іноземних колег, помножені на досвід, який українські підрозділи отримали в зоні проведенні АТО, є фундаментом для створення сучасного, боєздатного Українського війська. Наша співпраця триває і стрімко набирає обертів. Тож, я впевнений, що вже у найближчому майбутньому Міжнародний центр миротворчості та безпеки остаточно стане ключовим та ефективним осередком зростання професійної майстерності Збройних Сил України та побудови системи колективної безпеки у всьому східноєвропейському регіоні», – зауважив Павло Ткачук.

Фото: соцмережі

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *